Onsdag, 26 juli, 2023

Fra maj til september løber de ekstra stærkt på Aabybro Mejeri. Mejeriet, der primært producerer smør og is, skal nemlig levere frisk is til danskerne såvel som de mange iskiosker rundt omkring i landet. Mejeriet har desuden sin egen iscafé tilknyttet, som hver sommer trækker mange besøgende – især når solen står højt på himlen.
Nid: 9923
1891
Torsdag, 6 juli, 2023

Kruså Mejeri producerer ikke mindre end 30.000 tons salatost i skiver eller tern om året, og sommeren er en højsæson, der sætter alle mand – og lidt flere til – i sving:
“Der er meget gang i den i sommermånederne. Faktisk producerer vi i den travleste måned dobbelt så meget salatost som i den mindst travle måned. Vi har altid midlertidigt ansatte i højsæsonen. Selvom vores faste ansatte er super fleksible, rækker hænderne bare ikke til mængderne," fortæller Henrik Jessen.
Nid: 9911
1891
Søndag, 5 juli, 2020

På Thise Mejeri mærker man varmen på mere end én måde. Efterspørgslen på koldskål stiger nemlig i takt med graderne, og produktionen tilrettelægges nøje efter vejrudsigtens 5-døgnsprognoser. I uge 24 i år satte mejeriet da også produktionsrekord med 105.000liter koldskål – den største ugentlige mængde, mejeriet nogensinde har produceret.
Nid: 9907
1891
Onsdag, 5 juli, 2000

Med udgangspunkt i Ørumgruppen, som var kendt for at være de første til at udvikle og producere Feta af ultrafiltreret (UF) mælk, fortæller Andreas Madsen om ultrafiltreringens historie, de forskellige produkter og også om de mange kendte mejeripersoner, der var en del af eventyret.
Billedet viser Ørumgruppens logo - med 7 stjerner for koncernens 7 mejerier.
Nid: 9905
1891
Onsdag, 8 juni, 2022

Spørger man Special Site Planner, Thomas Rønne, skyldes det brede sortiment en god portion ekspertise og erfaring:
“Det er helt unikt for Esbjerg Mejeri, at vi har sådan et bredt sortiment. Mejeriet blev bygget i 1968. Dengang var det et bymejeri, der leverede mælk til borgerne. Men allerede dengang startede UHT-produktionen. Det har betydet, at vi nu ligger inde med den største UHT-ekspertise - og kan således producere mange forskellige produkter til sommeren, men også til hele året”, fortæller Thomas Rønne.
Søde sommerfavoritter til hele verden
Nid: 8796
1891
Tirsdag, 7 juni, 2022

Men ser man tilbage i historien, er produktionen af hvid ost faktisk relativt nyt for mejeriet.
Nid: 8790
1891
Tirsdag, 7 juni, 2022

En populær spise
Ifølge Ole Steen Jensen, som er Group Commercial Development Manager i NORDEX GRUPPEN, der ejer NØRAGER MEJERI, producerer det nordjyske mejeri årligt omkring 20.000 tons produkter alt i alt – og en del af det er grilloste af forskellig slags.
Grillosten er ikke kun populær i Danmark, fortæller Ole Steen Jensen:
Nid: 8787
1891