Advertisement

Foreningerne bag Mejerimedier

Mejerimedier er ejet af Foreningen af mejeriledere og funktionærer og Dansk Mejeriingeniør Forening. 
Foreningen af mejeriledere og funktionærer blev grundlagt i oktober 1887. Få måneder senere, nemlig i januar 1888, udgav foreningen det første nr. af Mælkeritidende. Foreningens medlemmer har typisk en mejerist/mejeriteknologuddannelse fra Kold College (tidl. Dalum Mejeriskole). Foreningens medlemmer er i dag ledere og mellemledere på danske og udenlandske mejerier samt hos mejeriernes leverandørvirksomheder.
Siden 1975 har Dansk Mejeriingeniør Forening været medejer og medudgiver af Mælkeritidende.
Dansk Mejeriingeniør Forening blev grundlagt i 1932, og foreningens medlemmer er primært mejeriingeniører uddannet på KU Science (tidl. Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole). Medlemmerne er typisk ansat som ledere og mellemledere samt som forskere og projektledere inden for mejeribranchen.

 

Kalender

Mærkedage

10/12/2023
25 års jubilæum
11/12/2023
40 år
11/12/2023
60 år

Stillinger

MMS Nordic søger projektleder
MMS Nordic søger en struktureret og positiv person med teknisk baggrund inden for design af procesudstyr til en ledig stillings som projektleder i Silkeborg.
Mejerikompetencer søges til Tetra Pak
Mejerist, mejeritekniker, ingeniør med erfaring fra mejeriindustrien, gerne med membranfiltrering, søges til spændende stilling med fokus på projektering og salg.
Meelunie GPI søger operatører til produktion i Hedensted
Først i det nye år starter produktionen af protein baseret på hestebønner.