Onsdag, 2 november, 2022

- 1. dagen var fantastisk med god stemning og masser af kontakt til vores kunder. Mit største problem var at nå hele vejen rundt, for der var virkelig mange både nye og gamle kunder forbi standen, siger Jens Aage Christensen, indehaver af Salicath, som leverer maskinløsninger, osteforme og meget mere til mejeribranchen.- Jeg vil sige, at de uformelle kontakter, vi har på denne messe, er guld værd som en effektiv kundepleje, lyder det.
Stand J7170
Nid: 9104
1604
Onsdag, 2 november, 2022

Salgsingeniørerne Morten Werge og Jan Thorasager Petersen fortæller om en velbesøgt stand, hvor gæsterne er nysgerrige efter, hvad der er sket siden sidst inden for Baumers område, som på standen dels er målinger af flydende væsker i lukkede systemer, dels overvøgning med sensorer eller kameraer ved påfyldning. Sidstnævnte er et område som kæver stigende kontrol i kraft af at det ofte er robotter, der tager sig af processen og måske ikke lægger mærke til om der mangler et låg eller en label.
Stand J9328
Nid: 9103
1604
Onsdag, 2 november, 2022

- Vi har mødt en masse af vores brugere, og er kommet i øjenhøjde, hvilket ellers ville have krævet rigtig mange kundebesøg, siger Bio Manager Nordic Per Sand (tv) og fortæller, at der generelt er stor interesse for, hvordan man bruger analyse under produktionsprocessen.
- Vi deltager også for selv at opleve, hvad der rør sig i branchen, både i industrien og blandt konkollgegaer. Det er vigtigt at stikke fingeren i Jorden, siger han.
Stand M9754
Nid: 9102
1604
Onsdag, 2 november, 2022

Det store trækplaster på Process Engineerings stand er softicemaskinen, der ikke har stået stille siden messen åbnede, fortæller direktør og ejer Poul B. Jakobsen. - Det går rigtig godt her på standen. Vi snakker med hele vores netværk ogi ville slide mange biler op, hvis vi skulle køre rundt og mødes med alle dem, vi snakker med her på FoodTech siger han.
Stand M9611
Nid: 9101
1604
Onsdag, 2 november, 2022

Cheese salgsingeniør Adam Sørensen (th), Primodan fortæller om et godt besøg på standen. Opmærksomheden er blandet andet blevet vakt, at gammelt velkendt teknologi og grønne gadan-kasser fra tidligere APV plastik, som har været lukket i en årrække. Primodan, som er leverandør af produkter til osteproduktion samt fyldemaskiner til fødevareindustrien, har opkøbt AVP og sælger nu de velkendte produkter i modificeret form.
Stand M9650
Nid: 9100
1604
Onsdag, 2 november, 2022

Markedsdirktør Morten Olander beskriver interessen på NIRAS stand med følgende:- Der er stor interesse for at arbejde med energibesparelse og vandbesparelse. Det er dejligt at kunne hjælpe med det. Teknologierne har været der længe, men industien har ikke helt været klar. Det er den nu.- Der sker ting i verden, der gør at interessen for at gøre noget er større end for bare to år siden, tilføjer han.
Stand M9524
Nid: 9099
1604
Onsdag, 2 november, 2022

Administrerende direktør Pernille Snitkjær i NATDIS, der tilbyder hygiejneløsninger til luft, væsker og overflader, siger: - Der er stor interesse for genanvendelse af vand i produktionsprocessen, og vi falder fint i hak med vand-kongressen på torsdag. FoodTech er en god, faglig messe. Det går godt og vi har mange spændende besøg. Både af eksisterende og nye kunder.
Stand M9532
Nid: 9098
1604
Onsdag, 2 november, 2022

- Der er mange flere mennesker end sidste år, og der foregår mere. Man kan sige, at der er en større optimisme blandt folk, siger direktør for MMS Nordic Niels Osterland (midt), som konstaterer, at det er bedre for MMS Nordic af være på IFC/FoodTech sammen med fødevarebranchen fremfor på HI messen (Teknologi og industri). Her i hal M kommer man i tættere kontakt med de direkte kunder. MMS Noridc er specialister i membranfiltrering til mange formål.
Stand M9862
Nid: 9097
1604
Onsdag, 2 november, 2022

- Vi har haft mange gæster lige fra morgenstunden, og de er virkelig nysgerrige. Der er stor interesse for at bruge vores teknologi ved vallebehandling, hvor der kan spares rigtig meget på energiforbruget, siger Ruben Riksted (tv), marketing manager, LYRAS.
Han tilføjer, at historien om LYRAS i det seneste nummer af Mælkeritidende, er blevet læst, og mange vil på den baggrund gerne vide mere.
Stand M9730
Nid: 9096
1604
Onsdag, 2 november, 2022

Direktør Mogens Feld-Andreasen, LP-Kolding kunne godt have brugt lidt mere aktivitet på førstedagen, men han regner med at nå i mål de kommende dage. - Hvis vi får 12-15 seriøse henvendelser i løbet af messen, hvor fem måske kan ende i ordrer, er vi ok-tilfredse, og det skal vi nok nå, mener han og understreger, at det også har stor værdi, at mødes med folk i branchen, med samarbejdspartnere og leverandører. Dertil kommer eksponeringen, som det er svært at sætte kroner og ører på.
LP-Kolding J7206
Nid: 9095
1604
Onsdag, 2 november, 2022

Direktør i HSV Combi Mads Saatterup fortæller, at den lille ostetank på standen får mange til at stoppe op.- Den fungerer som et godt blikfang. Ostetanken er jo hjertet i de fleste ostemejerier, siger han og forklarer, at small-scale ostetanken på standen er beregnet til forsøg, tests og udvikling. HSV Combi har forhandlet den i et års tid og har solgt nogle stykker og fået god respons, siger han og tilføjer, at HSV Combi leverer en bred vifte af specialudviklede procesudstyr og maskiner, og at standen dagen igennem har været fint besøgt af både gamle og potentielle nye kunder.
Nid: 9094
1604
Onsdag, 2 november, 2022

- Kunderne på standen vil gerne høre, hvor trenden bevæger sig hen. Svarene er blandt andet højere hygiejne krav og længere holdbarhed, siger salgsdirektør Peter Aalund (th) fra Grunwald, som er specialister i dosering, påfyldning og pakning
- Det har været en god dag, og vi har mødt mange af vores kunder. Det er en jo en vigtig årsag til at vi står her, siger han.
Stand M9632
Nid: 9093
1604