Advertisement

Mejerifolk uden Grænser

Mejerifolk uden Grænser er nu en realitet

Efter flere års forarbejde er det besluttet at etablere Mejerifolk uden Grænser, på engelsk Danish Dairy Technology without Borders. Den første opgave og det første forarbejde til et projekt er udført.
I denne sommer 2015 tog en lille gruppe på fire engagerede mennesker fra Mejerifolk uden Grænser til Mongoliet. Formålet med rejsen var at undersøge forholdene for at opføre et andelsmejeri med mongolske nomadebønder. Det er der kommet en detaljerig rapport ud af, som kommer til at være styrende for Mejerifolk uden Grænsers første projekt.
Projektgruppen fik nedsat en lokal styregruppe på fem kvinder og en mand, som skal sørge for den formelle etablering af andelsforeningen. Navnet på andelsforeningen er ”Sarlagiin Khishig” (Yakoksens Velsignelse). Du kan hente rapporten om Mejerifolk uden Grænser i Mongoliet HER

I forbindelse med dette projekt, har Charlotte Vad fra Arkitekter uden Grænser oprettet en facebook side med information samt en hjemmeside. Begge disse links giver mere information.

Vil du være medlem?
Vi håber, at du/I har lyst til at være medlemmer i Mejerifolk uden Grænser. Du kan melde dig ind som personligt medlem (250 kr. årligt), studentermedlem (100 kr. årligt) eller som virksomhedsmedlem (min. 5.000 kr. årligt).
Tilmelding

 

 

 

Mærkedage

19/06/2024
60 år
20/06/2024
75 år
22/06/2024
60 år
24/06/2024
60 år
25/06/2024
60 år

Stillinger

Palsgaard: Application Technician – Dairy & Ice-Cream
The headquarters in Juelsminde offers exciting challenges to a new colleague with competencies in dairy and ice cream production.
Mejerist søges til Osteriet på Thise Mejeri
Du vil indgå i et produktionsteam med dygtige og passionerede kollegaer, og hvor vi hjælpes ad med opgaverne. 
Tetra Pak is looking for new graduates
Tetra Pak is looking for highly motivated new graduates for the Future Talent Programme.