Advertisement

Udgivet 17.11.2023
Del på

AFI sætter spot på ernæring til seniorer

Arla Foods Ingredients tilbyder sin viden og kapacitet til private label-produktion af sund senior ernæring. Spotlyset er rettet mod Kina.

Mennesker lever længere over hele verden. I 2030 vil hver sjette af os være fyldt 60 år eller derover. Så det er kun naturligt, at flere forbrugere søger løsninger, der hjælper dem med at forblive sunde og aktive så længe som muligt.

Kinas seniorbefolkning på 264 millioner er den største på planeten, og efterspørgslen efter seniorernæring vokser kraftigt. Mellem 2018 og 2022 foregik 85% af lanceringerne af nye produkter til seniorer i Kina. Langt de fleste af produkterne var baseret på mælkepulver. Det afspejler en voksende bevidsthed om at ernæring spiller en vigtig rolle for en sund aldring. Og med mere en kvart milliard mennesker over 60 år i Kina åbner det et stort markedspotentiale.  

Derfor har Arla Foods Ingredients lanceret tre nye pulver-koncepter for at demonstrere, hvordan AFIs ekspertise som private label-partner kan hjælpe producenter med naturlige mejerinæringsstoffer.

Opskrifterne er specielt formuleret til at overholde kinesiske regler og indeholder tilsatte vitaminer, mineraler og probiotika samt højkvalitetsmælk og valleprotein. Recepternes indhold af calcium forstærkes af Capolac®, et naturligt koncentrat af mejerimineraler, mens Lacprodan® DI-8090, et koncentrat af valleprotein, giver højkvalitetsprotein.

AFI ikke blot tilbyder recepter og ingredienser, men også at Arla Foods Ingredients kan producere ejernes egne opskrifter i Danmark.

Steen Lyck, direktør for Advanced Nutrition Manufacturing hos Arla Foods Ingredients, udtaler:

- Tusindvis af millioner ældre forbrugere i Kina leder efter ernæringsløsninger, der kan hjælpe dem med at forblive aktive længere. For producenter, der søger at imødekomme dette voksende behov, er private label ofte den mest praktiske og mindst ressourcekrævende måde at bringe nye produkter på markedet. Vores produktionsdivision er kendt for sin ekspertise inden for spædbørnsernæring, men som disse nye opskrifter demonstrerer, har den også fantastiske evner inden for området sund aldring.

Læs mere HER

Kalender

Mærkedage

01/12/2023
40 år
01/12/2023
25 års jubilæum
01/12/2023
25 års jubilæum
03/12/2023
60 år
10/12/2023
25 års jubilæum

Stillinger

Mejerikompetencer søges til Tetra Pak
Mejerist, mejeritekniker, ingeniør med erfaring fra mejeriindustrien, gerne med membranfiltrering, søges til spændende stilling med fokus på projektering og salg.
Meelunie GPI søger operatører til produktion i Hedensted
Først i det nye år starter produktionen af protein baseret på hestebønner.
Arla Foods Ingredients søger R&D-tekniker til Nr. Vium
Bliv en del af et spændende udviklingsteam i AFI’s nye innovationscenter i Nr. Vium.