Advertisement

Udgivet 14.11.2022
Del på

Arlas landechef skifter til Palsgaard

Helle Müller Petersen skal videre i karrieren efter 2,5 år på posten som Landedirektør for Arla Food Danmark. Næste stop er CEO i ingrediensvirksomheden Palsgaard i Juelsminde.

Fredag annoncerede Palsgaard ansættelsen af koncernens nye CEO, som bliver Helle Müller Petersen  med tiltrædelse 9. januar 2023.  I pressemeddelelsen udtaler den kommende direktør:

- Jeg ser et godt match mellem Palsgaards virksomhedsværdier og fokus på ESG og mine personlige værdier. Ydermere sætter jeg pris på, at jeg kommer ind i en virksomhed, som er ejet af en fond og derfor har et langsigtet syn på, hvordan man styrker og vokser en virksomhed. Jeg ser frem til at indgå i Palsgaards ledergruppe og bygge videre på det store fundament og vækstpotentiale i forretningen, siger Helle Müller i en pressemeddelelse fra Palsgaard. Hun kom til Arla Foods april 2020 efter flere ansættelser i Carlsberg-koncernen.

Helle Müller Petersen fortsætter i Arla Foods året ud, idet Arla Foods nu påbegynder rekrutteringsprocessen efter en ny landedirektør,  fortæller pressechef Jesper Skovlund. 

Se Palsgaards pressemeddelelse HER

Mærkedage

21/04/2024
50 år
24/04/2024
75 år
24/04/2024
50 år
25/04/2024
40 år
30/04/2024
60 år

Stillinger

Palsgaard: Application Technician – Dairy & Ice-Cream
The headquarters in Juelsminde offers exciting challenges to a new colleague with competencies in dairy and ice cream production.
Mejerist søges til Osteriet på Thise Mejeri
Du vil indgå i et produktionsteam med dygtige og passionerede kollegaer, og hvor vi hjælpes ad med opgaverne. 
Tetra Pak is looking for new graduates
Tetra Pak is looking for highly motivated new graduates for the Future Talent Programme.