Advertisement

Udgivet 17.11.2023
Del på

Christian Hansen tog hul på udbygning i Gråsten

Fabrikschef Flemming Bundesen og leder af kvalitetskontrollen, Tove Kjær Beck, var i denne uge med til første spadestik ved udvidelsen på 300 kvadratmeter nyt laboratorium til Chr. Hansen-fabrikken i Gråsten, skriver Jyske Vestkysten.

Laboratoriet skal huses i den spritnye bygning, hvilket frigør plads i administrationsbygningen til en stor kantine, flere mødelokaler og omklædningsfaciliteter.

- Udvidelse giver os en mulighed for at håndtere forskellige enzymtyper og sikrer, at vi har den rette kapacitet til at levere på fremtidens efterspørgsel, samtidig med at arbejdsmiljøet får et betydeligt løft, siger fabriksleder Flemming Bundesen til Jyske Vestkysten. Det første spadestik blev taget af Tove Kjær Beck, leder af kvalitetskontrollen i laboratoriet, som havde selskab af borgmester i Sønderborg Kommune, Erik Lauritzen.

Chr. Hansens enzymfabrik i Gråsten fremstiller blandt andet osteløbe og fungerer også som globalt distributionscenter for enzymer til fødevarer.

Fabrikken og laboratoriet med kvalitetskontrol beskæftiger 55 medarbejdere, hvoraf ni er specialiseret i at sikre kvaliteten i processen og frigive alle færdigvarer, inden de sendes ud til kunder i hele verden.

Chr. Hansen forventes fusioneret med Novozymes i løbet af det kommende år, hvis alle myndighedsgodkendelser falder på plads.

Læs hele nyheden på Jyske Vestkysten HER

(Arkivfoto)

Kalender

Mærkedage

01/12/2023
40 år
01/12/2023
25 års jubilæum
01/12/2023
25 års jubilæum
03/12/2023
60 år
10/12/2023
25 års jubilæum

Stillinger

Mejerikompetencer søges til Tetra Pak
Mejerist, mejeritekniker, ingeniør med erfaring fra mejeriindustrien, gerne med membranfiltrering, søges til spændende stilling med fokus på projektering og salg.
Meelunie GPI søger operatører til produktion i Hedensted
Først i det nye år starter produktionen af protein baseret på hestebønner.
Arla Foods Ingredients søger R&D-tekniker til Nr. Vium
Bliv en del af et spændende udviklingsteam i AFI’s nye innovationscenter i Nr. Vium.