Advertisement

Udgivet 13.11.2023
Del på

Den nordjyske ismand fylder 60

Lindhardt har fundet forretningsmodel, hvor familie og 20 medarbejdere er den perfekte ramme til isproduktion og en masse andet.

Niels Henrik Lindhardt – i daglige tale bare Lindhardt -  fra Aabybro Mejeri er en kendt personlighed i dansk mejeribrug. En mand, som gør tingene på sin egen måde og som med flid og nordjysk charme har udviklet et forretningskoncept, som ser ud til at holde vand. Is er omdrejningspunktet, men også smørproduktion, butiksssalg og flere andre små forretningsgrene betyder, at der er rigeligt at fat i. Og brug for en familieindsats, hvor både fru Alice og de to sønner Niels Jørgen og i et vist omfang Hans Christian er involveret i driften. Niels Jørgen i en grad, så han for nylig har overtaget en fjerdedel af ejerskabet.

Kernen i medarbejderstaben består af en snes betroede medarbejdere, hvoraf nogle har været med siden halvfemserne.

- De ældre medarbejdere bærer nogle værdier og en arbejdskultur videre, som er vigtig. Du kan stole på dem, de tænker ”mejeri”, og hvad kan vi gøre for det. De har aldrig en sygedag, medmindre det er rigtig slemt. De yngre har andre kvaliteter at byde ind med. Jeg holder virkelig af alle mine medarbejdere, siger Niels Henrik Lindhardt, som fylder 60 år d. 15. november. Det markeres med en uformel reception i garagen ved mejeriet kl. 12- 15.

Kalender

Mærkedage

01/12/2023
40 år
01/12/2023
25 års jubilæum
01/12/2023
25 års jubilæum
03/12/2023
60 år
10/12/2023
25 års jubilæum

Stillinger

Mejerikompetencer søges til Tetra Pak
Mejerist, mejeritekniker, ingeniør med erfaring fra mejeriindustrien, gerne med membranfiltrering, søges til spændende stilling med fokus på projektering og salg.
Meelunie GPI søger operatører til produktion i Hedensted
Først i det nye år starter produktionen af protein baseret på hestebønner.
Arla Foods Ingredients søger R&D-tekniker til Nr. Vium
Bliv en del af et spændende udviklingsteam i AFI’s nye innovationscenter i Nr. Vium.