
Flere danskere tyer til lette måltids-løsninger
En analyse fra Landbrug & Fødevarer viser, at mange danskere oplever en hektisk hverdag, hvor tiden er blevet en knap ressource. Derfor er convenience-løsninger en nem og hurtig måde at få mad på bordet uden at skulle bruge tid på indkøb og madlavning. Undersøgelsen omfatter blandt andet behovet for måltidskasser, færdigretter og delvist færdiglavede måltidskomponenter.
Forbrugerne ønsker en bedre balance mellem arbejde og fritid. Derfor vælger de helt eller delvist færdiglavede måltider for at spare tid på madlavning og dermed frigøre tid til familieaktiviteter og fritidsinteresser.
Rapporten angiver et potentiale for traditionel madlavning i og med, at ’aftensmad, der af deltagere betegnes som en færdigret, bliver ikke i så høj grad som hjemmelavet eller delvist hjemmelavet mad beskrevet som god smag, frisk, sund eller velsmagende’.
Læs mere rapporten HER
Kalender
Mærkedage
- 1 af 2
- næste ›