Advertisement

Udgivet 07.11.2023
Del på

Flere danskere tyer til lette måltids-løsninger

En nylig undersøgelse fra Landbrug & Fødevarer stiller skarpt på danskernes stigende forbrug af convenience-løsninger.

En analyse fra Landbrug & Fødevarer viser, at mange danskere oplever en hektisk hverdag, hvor tiden er blevet en knap ressource. Derfor er convenience-løsninger en nem og hurtig måde at få mad på bordet uden at skulle bruge tid på indkøb og madlavning. Undersøgelsen omfatter blandt andet behovet for måltidskasser, færdigretter og delvist færdiglavede måltidskomponenter.

Forbrugerne ønsker en bedre balance mellem arbejde og fritid. Derfor vælger de helt eller delvist færdiglavede måltider for at spare tid på madlavning og dermed frigøre tid til familieaktiviteter og fritidsinteresser.

Rapporten angiver et potentiale for traditionel madlavning i og med, at ’aftensmad, der af deltagere betegnes som en færdigret, bliver ikke i så høj grad som hjemmelavet eller delvist hjemmelavet mad beskrevet som god smag, frisk, sund eller velsmagende’.

Læs mere rapporten HER

Kalender

Mærkedage

01/12/2023
40 år
01/12/2023
25 års jubilæum
01/12/2023
25 års jubilæum
03/12/2023
60 år
10/12/2023
25 års jubilæum

Stillinger

Mejerikompetencer søges til Tetra Pak
Mejerist, mejeritekniker, ingeniør med erfaring fra mejeriindustrien, gerne med membranfiltrering, søges til spændende stilling med fokus på projektering og salg.
Meelunie GPI søger operatører til produktion i Hedensted
Først i det nye år starter produktionen af protein baseret på hestebønner.
Arla Foods Ingredients søger R&D-tekniker til Nr. Vium
Bliv en del af et spændende udviklingsteam i AFI’s nye innovationscenter i Nr. Vium.