Advertisement

Udgivet 26.03.2020
Del på

Forsigtig optimisme i Kina

Mengniu gør klar til at investere i mejeriaktiviteter i Shanghai – og dansk saftproducent mærker genåbning af kinesisk marked.

Den konsekvente nedlukning af store dele af Kina har kostet dyrt for en lang række virksomheder. Nu begynder de første positive signaler endelig at melde sig.

Landets største mejeriselskab, Mengniu, har således annonceret, at man går videre med investeringer på 56 mio. USD i Shanghai Milkground, som er en lokal producent og forhandler af mejeriprodukter. Det skriver Dairy Industry Newsletter.

Danske Co-Ro, som producerer saft- og juiceprodukter til det kinesiske cateringmarked, melder ligeledes om stigende efterspørgsel, så de 400 ansatte i Kina atter kommer i omdrejninger. Det skriver FoodSupply.dk Man har undgået afskedigelser og er nu klar til forfølge sidste års omsætning, som i Kina var på knap 400 mio. DKK.

Kalender

Mærkedage

10/12/2023
25 års jubilæum
11/12/2023
40 år
11/12/2023
60 år

Stillinger

MMS Nordic søger projektleder
MMS Nordic søger en struktureret og positiv person med teknisk baggrund inden for design af procesudstyr til en ledig stillings som projektleder i Silkeborg.
Mejerikompetencer søges til Tetra Pak
Mejerist, mejeritekniker, ingeniør med erfaring fra mejeriindustrien, gerne med membranfiltrering, søges til spændende stilling med fokus på projektering og salg.
Meelunie GPI søger operatører til produktion i Hedensted
Først i det nye år starter produktionen af protein baseret på hestebønner.