Advertisement

Udgivet 29.11.2023
Del på

To fynske pensionister vil videreføre rygeost fra Gundestrup

To tidligere bestyrelsesmedlemmer i Gundestrup Mejeri og Bryghus har købet lokalerne og forventer at starte produktion i det nye år, skriver Fyns Stiftstidende.

Gundestrup Mejeri og Bryghus måtte i juni måned dreje nøglen rundt, da man ikke var lykkedes med at samle fakturering og regnskab op efter uheldigt bekendtskab med uhæderlig bogholder. Et af mejeriets varemærker var traditionel, fynsk rygeost røget på halm, hvilket blev solgt både i Lidl og Rema 1000.

Men efter konkursen er det blevet svært at opdrive den originale fynske rygeost, hvilket især to pensionister i Svendborg har ærgret sig over. Frederik Crone og Jørgen Lundsgaard på hhv.  76 og 78 år har begge siddet i bestyrelsen for Gundestrup Mejeri og Bryghus sammen med daværende ejer Jørgen Hoff. De to pensionister er ikke mejerister og forestiller sig ej heller, at de skal i arbejdstøjet igen. Men de har købt mejeriet og går nu i gang med at finde produktionsfolk, som kan starte produktion af ost og måske øl op i lokalerne, skriver Fyns Stiftstidende. De nye ejere forventer at kunne starte produktionen op først i det nye år.

Mærkedage

19/06/2024
60 år
20/06/2024
75 år
22/06/2024
60 år
24/06/2024
60 år
25/06/2024
60 år

Stillinger

Palsgaard: Application Technician – Dairy & Ice-Cream
The headquarters in Juelsminde offers exciting challenges to a new colleague with competencies in dairy and ice cream production.
Mejerist søges til Osteriet på Thise Mejeri
Du vil indgå i et produktionsteam med dygtige og passionerede kollegaer, og hvor vi hjælpes ad med opgaverne. 
Tetra Pak is looking for new graduates
Tetra Pak is looking for highly motivated new graduates for the Future Talent Programme.