Advertisement

Udgivet 08.11.2023
Del på

Hjem-Is bliver til Fråst og får flere færdigretter

Efter 47 år skifter Hjem-Is navn til Fråst, som samtidigt bebuder at isene får selskab af endnu flere færdigretter, skriver Detailwatch.

Hjem-Is-konceptet på fire hjul stammer tilbage fra 1976, men har siden 2017 været en del af Mejerigården i Thisted. Som igen ejes af Food Union, som har hovedkontor i Letland. Nu får konceptet og de mange blå salgsbiler nyt navn, da man fremadrettet vil hedde Fråst. Samtidigt bebuder koncernen, at man fortsætter med at lave et bredere varesortiment, hvor frosne færdigretter vil fylde mere i de blå isbiler.

- Når du fremadrettet hører den velkendte klokkelyd klimte ude fra vejen, mødes du af en Fråst-bil med det nye sortiment om bord og Hjem-Is. Og jeg kan allerede nu røbe, at vi har flere måltider på vej fra andre køkkener end det italienske, sigerTorben Meng (foto), der er nordisk direktør for Fråst, til Detailwatch.

Mediet skriver, at ambitionen med Fråst er at sikre Hjem-Is-bilerne et bredere og mindre sæsonbestemt sortiment af også frosne måltider. Størstedelen af salget og indtjeningen ligger i midten af året, hvorfor Fråst nu gerne vil udvide den yderligere.

- Markedet for nemme måltidsløsninger er i hastig vækst. Vi har både fødevareproduktionen og ikke mindst en effektiv distribution. Derfor udfordrer vi nu markedet med denne store omlægning under nyt navn, siger Torben Meng.

Læs mere på Fråst hjemmeside HER

Kalender

Mærkedage

01/12/2023
40 år
01/12/2023
25 års jubilæum
01/12/2023
25 års jubilæum
03/12/2023
60 år
10/12/2023
25 års jubilæum

Stillinger

Mejerikompetencer søges til Tetra Pak
Mejerist, mejeritekniker, ingeniør med erfaring fra mejeriindustrien, gerne med membranfiltrering, søges til spændende stilling med fokus på projektering og salg.
Meelunie GPI søger operatører til produktion i Hedensted
Først i det nye år starter produktionen af protein baseret på hestebønner.
Arla Foods Ingredients søger R&D-tekniker til Nr. Vium
Bliv en del af et spændende udviklingsteam i AFI’s nye innovationscenter i Nr. Vium.