Advertisement

Udgivet 05.06.2023
Del på

Mammen Mejerierne og tidligere Arla-leder overtager Jernved Mejeri

Morten Kongsbak Jensen bliver sammen med Mammen Mejerierne ejer og daglig leder af Jernved Mejeri, hvis fremtid dermed er afklaret efter at tidligere ejer Ole Jørn Frederiksen døde i en tragisk arbejdsulykke tidligere på året.

Efter den tragiske arbejdsulykke, som tilbage i marts måned kostede Ole Jørn Frederiksen livet, har familien bag Jernved Mejeri arbejdet målrettet på at sikre, at Ole Jørns Frederiksens og hustru Laila livsværk, fortsat kan forsyne kunderne med gode håndværksoste. Det skriver mejeriet i en pressemeddelelse. 

- Efter lidt mere end to måneder er der nu en afklaring på mejeriets fremtid, og det er vi rigtig glade for, siger Laila Frederiksen i en pressemeddelelse. Indtil ulykken drev hun Jernved Mejeri sammen med sin mand Ole Jørn Frederiksen og fem medarbejdere.

- Ledelsen af Jernved Mejeri overtages pr. 2/6-23 af Morten Kongsbak Jensen, som kommer fra en stilling som teamleder på Arla Tistrup Mejeri, hvor han har beskæftiget sig med produktion af Danbo og specialoste. Jeg selv fortsætter, som hidtil, på mejeriet som ansvarlig for salg og butik. fortæller Laila Frederiksen, som er glad for at produktionen af Kongeå Ost, økologisk brie, smør og flere specialoste føres videre i den ny konstruktion, ligesom de tre tilbageværende medarbejdere kan fortsætte.

Ud over at blive daglig leder for Jernved Mejeri, bliver Morten også medejer, sammen med Lars og Peter  Staunsbæk, der til daglig står bag Mammen Mejerierne A/S. De tre udgør fremadrettet Jernved Mejeris nye ejerkreds.

- Jernved Mejeri skal, under Mortens ledelse, fortsat drives som et selvstændigt mejeri med produktion af de allerede kendte og gode håndværksprodukter. Min og Peters motivation for at tage medejerskab i Jernved Mejeri, er at medvirke til, at mejeriet fortsat kan eksistere som før, men at det forhåbentlig også kan udvikle sig over de kommende år, udtaler Lars Staunsbæk.

Morten Kongsbak Jensen er spændt på at komme i gang i Jernved.

- Jeg har længe gået med en lille drøm om en dag at blive selvstændig i mejeribranchen, og jeg ser frem til at få produktion i gang, så Jernved Mejeri igen kan betjene de gode kunder de har haft igennem 30 år.

På billedet ses Laila Frederiksen yderst til venstre og Morten Kongsbak Jensen (nr. to fra højre) med sin familie.

Mærkedage

19/06/2024
60 år
20/06/2024
75 år
22/06/2024
60 år
24/06/2024
60 år
25/06/2024
60 år

Stillinger

Palsgaard: Application Technician – Dairy & Ice-Cream
The headquarters in Juelsminde offers exciting challenges to a new colleague with competencies in dairy and ice cream production.
Mejerist søges til Osteriet på Thise Mejeri
Du vil indgå i et produktionsteam med dygtige og passionerede kollegaer, og hvor vi hjælpes ad med opgaverne. 
Tetra Pak is looking for new graduates
Tetra Pak is looking for highly motivated new graduates for the Future Talent Programme.