Advertisement

Udgivet 02.02.2024
Del på

Mejeribrugets Dag forlænger early bird

Tilmeldinger til forårets store faglige mejeribegivenhed d. 13. marts tikker stille og roligt ind fra Arla og de øvrige mejerier, samtidigt med at tilmeldingsfristen for early bird-pris forlænges frem til 26. februar.

Den 13. marts 2024 slår Mejeribrugets Dag dørene op i en ny udgave, som branchen forhåbentlig vil tage godt imod. Mejeriforeningen og Danmarks Mejeritekniske Selskab står bag arrangementet med Dansk Mejeriingeniør Forening og Foreningen af mejeriledere og funktionærer som medudbydere. Visionen er at videreføre de stolte traditioner fra Kredsudstiilingerne i en tilpasset form, så branchen fortsat har et mødested, hvor mejerifaglighed, netværk og vidensdeling bidrager til en stærk og konkurrencedygtig mejeriindustri.

Tilmelding er mulig frem til 4. marts, men med mulighed for at spare 500 kr. i early bird-pris frem til 26. februar.

Dagen er bygget op med et alsidigt program i flere spor, hvor deltagerne kan stemple ind og ud af forskellige temaer og oplæg i løbet af dagen.

Dagens første del er tilrettelagt som et teknologiforum, hvor repræsentanter fra mejeriernes mødes med branchens leverandører og udveksler nyheder. Her tilbydes 18 forskellige leverandørpræsentationer i 2 spor med mulighed for dialog og udveksling af visitkort ved leverandørernes standpladser gennem hele dagen. Deltagerne kan forvente at høre nyheder indenfor kunstig intelligens, vandforbrug, optimering, membranfiltrering og meget, meget mere.

Det andet spor om eftermiddagen varetages af Mejeriforeningen og sætter fokus på Madkulturens store befolkningsundersøgelse af mad og måltidsvaner. Desuden sættes der spot på mejeriprodukternes næringsindhold samt en opdatering om mejeriernes fælles klimaarbejde. I panelet deltager Judith Kyst fra Madkulturen, Mejeriforeningens ernæringschef Merete Myrup og Mejeriforeningens adm. direktør Henrik Damholt Jørgensen.

Dagen afsluttes med produktpræsentationer og smagning af mejeriprodukter med mulighed for at runde af med en netværksmiddag.

Se program og tilmeld dig HER

Mærkedage

19/06/2024
60 år
20/06/2024
75 år
22/06/2024
60 år
24/06/2024
60 år
25/06/2024
60 år

Stillinger

Palsgaard: Application Technician – Dairy & Ice-Cream
The headquarters in Juelsminde offers exciting challenges to a new colleague with competencies in dairy and ice cream production.
Mejerist søges til Osteriet på Thise Mejeri
Du vil indgå i et produktionsteam med dygtige og passionerede kollegaer, og hvor vi hjælpes ad med opgaverne. 
Tetra Pak is looking for new graduates
Tetra Pak is looking for highly motivated new graduates for the Future Talent Programme.