Advertisement

Udgivet 14.11.2023
Del på

Mejerikompetencer søges til Tetra Pak

Mejerist, mejeritekniker eller ingeniør med erfaring fra mejeriindustrien, gerne med membranfiltrering, søges til spændende stilling med fokus på projektering og salg.

Tetra Pak vokser og har derfor brug for flere ingeniørkræfter. Du bliver en del af vores stærke specialistteam med både rutinerede og nyuddannede medarbejdere, som arbejder med stor passion for membranfiltrering. En kandidat med ca. 5 års erfaring fra fødevareindustrien – og helt optimalt fra membranfiltrering – vil derfor være en perfekt profil.

Dine primære opgaver bliver at dimensionere og tilpasse vores løsninger til kundernes anlæg foruden at udarbejde tilbud.

Med dine tekniske færdigheder støtter og udvikler du samtidig sælgerne i vores salgselskaber verden over og udvikler langsigtede relationer med dem. Du skal derfor være velfunderet i engelsk, også gerne i tysk, og være indstillet på ca. 20 rejsedage om året.

Tetra Pak har et frit og åbent arbejdsmiljø med stort fokus på work-life balance, masser af udviklingsmuligheder, og en forretningskultur baseret på bæredygtighed; både når det gælder vores produkter og løsninger og vores medarbejderpolitik. Arbejdspladsen ligger i Silkeborg – og fra 2025 i Aarhus.

Ansøgningsfrist senest 30. november.

Læs mere om jobbet HER

Kalender

Mærkedage

01/12/2023
40 år
01/12/2023
25 års jubilæum
01/12/2023
25 års jubilæum
03/12/2023
60 år
10/12/2023
25 års jubilæum

Stillinger

Mejerikompetencer søges til Tetra Pak
Mejerist, mejeritekniker, ingeniør med erfaring fra mejeriindustrien, gerne med membranfiltrering, søges til spændende stilling med fokus på projektering og salg.
Meelunie GPI søger operatører til produktion i Hedensted
Først i det nye år starter produktionen af protein baseret på hestebønner.
Arla Foods Ingredients søger R&D-tekniker til Nr. Vium
Bliv en del af et spændende udviklingsteam i AFI’s nye innovationscenter i Nr. Vium.