Advertisement

Udgivet 14.11.2023
Del på

Mejerikompetencer søges til Tetra Pak

Mejerist, mejeritekniker eller ingeniør med erfaring fra mejeriindustrien, gerne med membranfiltrering, søges til spændende stilling med fokus på projektering og salg.

Tetra Pak vokser og har derfor brug for flere ingeniørkræfter. Du bliver en del af vores stærke specialistteam med både rutinerede og nyuddannede medarbejdere, som arbejder med stor passion for membranfiltrering. En kandidat med ca. 5 års erfaring fra fødevareindustrien – og helt optimalt fra membranfiltrering – vil derfor være en perfekt profil.

Dine primære opgaver bliver at dimensionere og tilpasse vores løsninger til kundernes anlæg foruden at udarbejde tilbud.

Med dine tekniske færdigheder støtter og udvikler du samtidig sælgerne i vores salgselskaber verden over og udvikler langsigtede relationer med dem. Du skal derfor være velfunderet i engelsk, også gerne i tysk, og være indstillet på ca. 20 rejsedage om året.

Tetra Pak har et frit og åbent arbejdsmiljø med stort fokus på work-life balance, masser af udviklingsmuligheder, og en forretningskultur baseret på bæredygtighed; både når det gælder vores produkter og løsninger og vores medarbejderpolitik. Arbejdspladsen ligger i Silkeborg – og fra 2025 i Aarhus.

Ansøgningsfrist senest 30. november.

Læs mere om jobbet HER

Mærkedage

19/06/2024
60 år
20/06/2024
75 år
22/06/2024
60 år
24/06/2024
60 år
25/06/2024
60 år

Stillinger

Palsgaard: Application Technician – Dairy & Ice-Cream
The headquarters in Juelsminde offers exciting challenges to a new colleague with competencies in dairy and ice cream production.
Mejerist søges til Osteriet på Thise Mejeri
Du vil indgå i et produktionsteam med dygtige og passionerede kollegaer, og hvor vi hjælpes ad med opgaverne. 
Tetra Pak is looking for new graduates
Tetra Pak is looking for highly motivated new graduates for the Future Talent Programme.