Advertisement

Udgivet 04.03.2021
Del på

Mere strøm på Thise

Mejeriet har netop indviet otte ladestandere, som kan servicere de stadig flere elbiler blandt medarbejdere og i kundekredsen.

Tank strøm, mens du handler ost. Det er nu muligt på Thise Mejeri, som i denne uge kunne indvie otte nye ladestandere til elbiler. Målgruppen er både medarbejdere, mejeriets egne biler og kunder med forskellige ærinder på mejeriet. Standerne er købt hos Clever, som administrerer strømleverancen, mens det lokale elselskab N1 har stået for opgraderingen af ampere og elforsyning. Iflg. teknisk chef Jens Møibæk er der tale om en investering i omegnen af en kvart million.

- Vi vil gerne støtte op omkring grøn energi både blandt kunder og medarbejdere. Det er således også besluttet, at sælgere og andre med firmabil i fremtiden skal elektrificeres, siger Jens Møibæk, som har konstateret en ganske pæn interesse for parkeringspladsens nye service de første dage efter indvielsen.

Mærkedage

19/06/2024
60 år
20/06/2024
75 år
22/06/2024
60 år
24/06/2024
60 år
25/06/2024
60 år

Stillinger

Palsgaard: Application Technician – Dairy & Ice-Cream
The headquarters in Juelsminde offers exciting challenges to a new colleague with competencies in dairy and ice cream production.
Mejerist søges til Osteriet på Thise Mejeri
Du vil indgå i et produktionsteam med dygtige og passionerede kollegaer, og hvor vi hjælpes ad med opgaverne. 
Tetra Pak is looking for new graduates
Tetra Pak is looking for highly motivated new graduates for the Future Talent Programme.