Advertisement

Udgivet 16.02.2022
Del på

Ny forskning følger calciums påvirkning af ostningen

Nyt forskningsprojekt på KU Science skal kortlægge calciums betydning for osteproduktion.

Calciumindholdet i mælk kan have indflydelse på flere dele af ostningsprocessen og for det endelige slutprodukt med indvirkning på osteudbyttet, kvalitet og funktionalitet,  herunder strækbarhed og smelteegenskaber.

Et nyt forskningsprojekt på KU Science skal i samarbejde med Arla Foods skabe større forståelse for denne proces med henblik på at optimere hele produktionsprocessen. Projektet, som hører hjemme under Mejeribrugets Forskningsfond,  ledes af professor Lilia Ahrne og projektet ventes afsluttet i foråret 2023. Læs mere om projektet HER

Kalender

23/08/2024
Skanderborg Golfklub
23/09/2024
Grønvang/Dragsbæk

Mærkedage

21/07/2024
60 år
22/07/2024
50 år
22/07/2024
60 år
25/07/2024
60 år
26/07/2024
40 år

Stillinger

Palsgaard: Application Technician – Dairy & Ice-Cream
The headquarters in Juelsminde offers exciting challenges to a new colleague with competencies in dairy and ice cream production.
Mejerist søges til Osteriet på Thise Mejeri
Du vil indgå i et produktionsteam med dygtige og passionerede kollegaer, og hvor vi hjælpes ad med opgaverne. 
Tetra Pak is looking for new graduates
Tetra Pak is looking for highly motivated new graduates for the Future Talent Programme.