Advertisement

Udgivet 20.11.2023
Del på

Nyt Mælkeritidende på med fokus på MIA og FMF-delegeretmøde

750 deltagere er på vej til MIA’s årlige arbejdsmiljøkonference på onsdag, hvor programmet rulles ud i det nye Mælkeritidende. Bladet rummer endvidere opfølgning på FMF’s delegeretmøde og drøftelse af mødets form og fremtid.

I denne weekend landede endnu et nummer af mejeribranchens 136-årige gamle brancheblad i postkasserne hos medlemmer af Foreningen af mejeriledere og funktionærer, Dansk Mejeriingeniør Forening, alle landets mejerier og øvrige abonnenter.

Denne gang har bladet særligt fokus på den årlige arbejdsmiljøkonference, som MIA afholder d. 22. november i MCH Kongrescenter Herning. Det ser ud til at interessen for den gode arbejdsplads baseret på et sundt arbejdsmiljø er større end nogensinde, da de seneste tilmeldingstal slår rekord med 750 deltagere. Se mere om MIA, velkomst fra MIA-sekretær Stig Erichsen samt tre annoncører med fokus på gulv, syn og løfteudstyr i bladet.

Årets delegeretmøde i Foreningen af mejeriledere og funktionærer bliver til gengæld rundet af med reportage fra dagen. 119 delegerede – og sammen med påhæng over 200 – var i Kolding d. 4. november for at gøre status i branchen og naturligvis i foreningen. Udover bestyrelsens beretning rummede dagen en levende debat omkring mødets form og omfang, idet bestyrelsen af hensyn til økonomien stillede forslag om en indskrænkning. Det var forsamlingen så ikke enig i, hvilket seks kredsrepræsentanter forklarer nærmere.

Læs også om generalforsamlinger i Mejerifolk uden Grænser samt Mejeriteknisk Selskab, forskning i mælkeproteins betydning for underernærede børn samt en række andre arrangementer i mejeribranchen.

Læs bladet digitalt HER

Annoncører i bladet:

JTI Gulventreprise

Louis Nielsen Erhverv

TAWI Løfteudstyr

Kalender

Mærkedage

01/12/2023
40 år
01/12/2023
25 års jubilæum
01/12/2023
25 års jubilæum
03/12/2023
60 år
10/12/2023
25 års jubilæum

Stillinger

Mejerikompetencer søges til Tetra Pak
Mejerist, mejeritekniker, ingeniør med erfaring fra mejeriindustrien, gerne med membranfiltrering, søges til spændende stilling med fokus på projektering og salg.
Meelunie GPI søger operatører til produktion i Hedensted
Først i det nye år starter produktionen af protein baseret på hestebønner.
Arla Foods Ingredients søger R&D-tekniker til Nr. Vium
Bliv en del af et spændende udviklingsteam i AFI’s nye innovationscenter i Nr. Vium.