Advertisement

Udgivet 24.03.2023
Del på

Skånemejerier beder om mindre mælk

Mens flere europæiske mejerier mangler mælk, har Skånemejerier nu opfordret leverandørerne til skrue ned for produktionen af konventionel mælk. Økomælk er i balance.

Skånemejerier sendte onsdag et brev til sine leverandører af konventionel mælk med opfordring til at reducere produktionen for at nedbringe mejeriets store mælkeoverskud.Det skriver Jordbrukaktuellt med henvisning til en mail, de har modtaget fra Skånemejerier om mejeriets besked til sine leverandører.

– Vi har spurgt de leverandører, der planlægger at reducere eller endda stoppe produktionen, om det er muligt at fremskynde deres plan. Og dem, der muligvis planlægger at udvide produktionen, at de venligst skal udskyde dette. Vi kan også se, at prisen er på vej ned lige nu, skriver Skånemejerier.

Mailen fra Skånemejeriers pressechef Anette Gregow forklarer yderligere:  

- Forbruget af mælk- og mejeriprodukter er faldende samtidig med, at vi observerer en stigning i mælkeleverancen til mejeriet.Forbruget er faldet med 8 procent ifølge Nielsen-data, og vores mælkeleverancer skønnes at stige med 7 procent i 2023 i forhold til året før.

Ifølge pressechefen vedrører anmodningen om tilbageholdelse af mælkelevering kun leverandørerne af konventionel mælk, da der i dag er balance i levering og salg af økologisk mælk.Læs mere HER

 

Mærkedage

19/06/2024
60 år
20/06/2024
75 år
22/06/2024
60 år
24/06/2024
60 år
25/06/2024
60 år

Stillinger

Palsgaard: Application Technician – Dairy & Ice-Cream
The headquarters in Juelsminde offers exciting challenges to a new colleague with competencies in dairy and ice cream production.
Mejerist søges til Osteriet på Thise Mejeri
Du vil indgå i et produktionsteam med dygtige og passionerede kollegaer, og hvor vi hjælpes ad med opgaverne. 
Tetra Pak is looking for new graduates
Tetra Pak is looking for highly motivated new graduates for the Future Talent Programme.