Advertisement

Udgivet 02.02.2024
Del på

Svenske Arla får hjælp fra AI-skribent

Sammen med bureauet Knowit Experience har Arla har udviklet et AI værktøj, der blandt andet skriver lister over de bedste opskrifter. Det skriver markedsføring.dk

Det er i første omgang Arla i Sverige, der har taget det nye AI-værktøj (kunstig intelligens) i brug. AI’en kan skrive lister og artikler baseret på Arlas opskriftarkiv med over 3.000 opskrifter.

AI’en er blevet til i samarbejde med bureauet Knowit Experience, som har trænet en AI-model baseret på ChatGPT og Microsft Azure på Arlas egne opskrifter og tone-of-voice. AI’en hjælper også med at søge-optimere listerne, så Arla rammer højt i Google-søgninger.

De svenske opskrifts-redaktører har allerede taget værktøjet i brug, men næste skridt er, at skalere AI’en til Arlas markeder globalt, siger Camilla Abild Laursen, Digital Development Manager hos Arla.

- Vi vil gerne være foran på området og kunne optimere. Nu kan vi prioritere og planlægge, hvad vi gerne vil med AI i stedet for at være på bagkant. Selvom vi er en stor virksomhed, så har vi også begrænset kapacitet til at skabe indhold, og den kapacitet har vi udvidet med AI, siger hun.

Læs mere HER

Mærkedage

19/06/2024
60 år
20/06/2024
75 år
22/06/2024
60 år
24/06/2024
60 år
25/06/2024
60 år

Stillinger

Palsgaard: Application Technician – Dairy & Ice-Cream
The headquarters in Juelsminde offers exciting challenges to a new colleague with competencies in dairy and ice cream production.
Mejerist søges til Osteriet på Thise Mejeri
Du vil indgå i et produktionsteam med dygtige og passionerede kollegaer, og hvor vi hjælpes ad med opgaverne. 
Tetra Pak is looking for new graduates
Tetra Pak is looking for highly motivated new graduates for the Future Talent Programme.