Så er vi endnu engang dykket i arkiverne og har fundet en 25 år gammel artikel frem fra gemmerne.
Denne gang skal det handle om HACCP-certificeringer.
Som den første emballage/fabrik i Danmark, og den tredje virksomhed totalt, blev Danapaks bæger/fabrik i Stilling v/Skanderborg certificeret efter HACCP-standarden DS 3027 i september 1999.
Fra artiklen:
“Fremtidige krav til kvalitet og produktsikkerhed
Fødevareproducentens mulighed for at fokusere på egne produkter og i enhver henseende kunne stole på de råvarer herunder emballager, som forbruges, vil være et meget væsentligt element i de fremtidige krav til alle leverandører.
Begrebet kvalitet set i bred sammenhæng (produktkvalitet, produktsikkerhed,
miljøpåvirkning m.m.) bliver derfor en lige så naturlig og væsentlig del af en samhandel som pris, og fødevareproducenter vil i fremtiden søge leverandører,
som kan præstere denne sikkerhed og dokumentation som en del af sin palet af serviceydelser.”
Læs hele artiklen HER