21/12/2010

Thybo & Tybo

Vi har været i arkiverne og fundet en gammel Buch Kristensen-artikel frem om Thybo og Tybo ostene. 

Fra artiklen:

“Den historiske Thybo og den nutidige Tybo er to vidt forskellige oste. Thybo var en æltet 25 kg stor ost, der blev modnet i lang tid, så den fik en betydelig skarphed i smagen.
Thybo var således den direkte modsætning til den ost, der i 1952 blev navngivet Tybo.
Denne ost er lille, opstukken og mildt smagende, og den sælges tilmed med rød paraffin for at indikere, at det er en mild børneost.”

mejerimedier.dk

Flere nyheder

Seneste fra mejeriindustrien

Nyhedsbrev

sendt til dig hver uge

Copyright ©
2025
Mejerimedier
CVR: 41896981

Søg

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
kalender
maerkedag
stilling
udgivelse
This is a basic text element.