Vi bruger cookies til at hjælpe dig med at navigere effektivt og udføre visse funktioner. Du finder detaljerede oplysninger om alle cookies under hver samtykkekategori nedenfor.
De cookies, der er kategoriseret som "nødvendige", gemmes i din browser, da de er essentielle for at aktivere webstedets grundlæggende funktionaliteter....
Nødvendige cookies er påkrævet for at aktivere de grundlæggende funktioner på dette websted, såsom at give sikkert login eller justere dine samtykkepræferencer. Disse cookies gemmer ingen personligt identificerbare data.
Funktionelle cookies hjælper med at udføre visse funktioner såsom at dele indholdet af webstedet på sociale medieplatforme, indsamle feedback og andre tredjepartsfunktioner.
Analytiske cookies bruges til at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden. Disse cookies hjælper med at give oplysninger om målinger såsom antallet af besøgende, afvisningsprocent, trafikkilde osv.
Præstationscookies bruges til at forstå og analysere de vigtigste præstationsindekser på webstedet, hvilket hjælper med at levere en bedre brugeroplevelse for de besøgende.
Annoncecookies bruges til at give besøgende tilpassede annoncer baseret på de sider, du tidligere har besøgt, og til at analysere effektiviteten af annoncekampagnerne.
Andre cookies er dem, der identificeres og endnu ikke er klassificeret i nogen kategori.
25 års jubilæum
Kenneth blev reelt ansat 1. december 1998, men manglende oplysninger om tidligere ansættelse gjorde, at datoen for det oprindelige jubilæum blev overset. Det bliver der nu rådet bod på.
Kenneth Severin begyndte sin karriere på Branderup Mejeri som afløser efter færdiggjort Handelsskole. I 2002 begyndte han som elev på Tholstrup Cheese/Lillebælt Mejeri, hvor han efter færdiguddannelse blev ansat som mejerist. I årene 2005 til 2006 var Kenneth retur på Branderup Mejeri i osteriet, hvorefter destinationen hed Rødkærsbro Mejeri i årene 2006 til 2010. Her blev han – udover at arbejde som mejerist – valgt som tillidsrepræsentant for produktion/pakkeri.
Herefter gik turen til det sønderjyske og Høgelund Mejeri fra 2010 til 2015, hvor han blev ansat som produktionskoordinator, sidenhen afdelingsleder samme sted. Mellem 2016 og 2019 var han ansat som afdelingsleder i produktionen på Kruså Mejeri.
I maj 2019 gik turen så nordpå til Østersund Mejeri i Sverige, som er Arlas nordligste site. Her var han ansat som Senior Site Manager, Mejerichef – en tid, han selv kalder for de mest lærerige år i karrieren.
Efter fem år i det svenske gik turen igen tilbage til Danmark, hvor han blev ansat på Danmark Protein som Senior Packaging Manager.