Arla Esbjergs Cocio-afdeling er godt i gang med ekstra 2000 kvadratmeter, skriver Jyske Vestkysten.
Arla investerer stort i Esbierg i disse år. For nylig disponerede koncernen 300 millioner kroner til en betydelig udvidelse af fabriksfaciliteterne på Kvaglundvej i Esbjerg, og nu følger yderligere 200 millioner kroner i søsteranlægget på Øresundsvej, hvor chokolademælksfabrikken Cocio har hjemme. Udover Cocio chokolademælk, producerer afdelingen også forskellige produkter i Starbucks-serien.
– Investeringen er fokuseret på en øget produktionskapacitet og en ny fyldelinie. hvor chokolademælken fyldes på glas, forklarer Claus Nielsen, Site Director for Arla Esbjerg, til Jyske Vestkysten. I alt får han 2000 nye kvadratmeter at disponere over.
– Derudover fremtidssikrer vi os ved at gøre plads til, at vi kan udvide yderligere, hvis der er behov for det, siger Claus Nielsen.
Byggeriet skrider ifølge bygherre NemByg planmæssigt fremad, idet man er i fuld gang med elementmontering.