22/10/2024

Fårup Sommerland får sit eget øko-ismejeri

Når Fårup Sommerland næste år fejrer 50-års jubilæum bliver det med is fra forlystelsesparkens eget økologiske ismejeri.

Den nordjyske forlystelsespark Fårup Sommerland er ved at bygge et nyt stort indgangsområde, som skal stå klar til åbningen af 2025-sæsonen. Et økologisk ismejeri og en tilhørende isbutik bliver nogle af de markante nyskabelser i indgangspartiet.

Fårup Sommerland sælger årligt ca. 15 tons is. Det nye ismejeri skal efter planen årligt producere en tredjedel af isen i form af fem tons økologisk softice og kugle-is, mens det fortsat bliver Frisko, som leverer ispindene til forlystelsesparken, skriver økologisk.nu.

Seks medarbejdere skal på iskursus i Bologna i Italien. Kurset består af tre moduler på hver en uges varighed, fortæller Ole Roed, som er Food & Beverage-manager i Fårup Sommerland til økologisk.nu.

– Vores ambition er at lave noget af landets bedste is, og vi regner med at ansætte en konditor til foråret. Vedkommende skal deltage i alle tre kursusmoduler og får hovedansvaret for ismejeriet sammen med den ansvarlige for butiksdriften, tilføjer han.

Læs mere HER

mejerimedier.dk

Flere nyheder

Seneste fra mejeriindustrien

Nyhedsbrev

sendt til dig hver uge

Copyright ©
2025
Mejerimedier
CVR: 41896981

Søg

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
kalender
maerkedag
stilling
udgivelse
This is a basic text element.