Mød branchens eksperter og få ny viden om mejeriprodukter
Glæd dig til at møde mejeribranchens eksperter i et spændende fagligt program for Mejeribrugets Dag 2025 den 12. marts. En af branchens kapaciteter, Cheese Expert Søren Lillevang fra Arla Foods, vil sammen med Professor Susanne Knøchel fra Københavns Universitet og Principal Application Specialist Kirsten Lauridsen fra IFF diskutere muligheder og udfordringer i udvikling og produktion af hybrid mejeriprodukter i sessionen ”Kan planter og mejeri styrke hinanden”.
Programmet byder desuden på:
Eftermiddagens program giver et bud på ”Mælk nu og i fremtiden” med professor Lotte Bach Larsen og lektor Nina Aagaard Poulsen fra Aarhus Universitet. Tidligere mejerichef på Thise Mejeri, Poul Pedersen, leder debatten i dette indlæg.
Dagen byder også på mange smagsoplevelser i en “go-to-milk-bar” med et bredt sortiment, et spændende ostebord og smagning af hytteost, som har fået nyt fokus i den offentlige debat. Her vil Ph.d.-student Luise Helene Persson Koop fra Bispebjerg Hospital fortælle om et forskningsprojekt med hytteostens betydning for diabetes 2-patienter.
Der vil desuden være tid til dialog med branchens leverandører og rig mulighed for at netværke i pauserne. Dagen afsluttes med en middag for dem, der ønsker at fortsætte netværket under mere uformelle former.
Vi glæder os til at se dig og dele denne spændende dag med dig!
Læs mere om Mejeribrugets Dag HER
Foto: MejeriForum/Mejerimedier