Det er med ”risiko” for at blive klogere, når Danmarks Mejeritekniske Selskab afholder rengøringsseminar og workshop i april
Når Danmarks Mejeritekniske Selskab d. 3. april afholder seminar om rengøring og CIP, tager de fat i et af de altoverskyggende emner i mejeribranchen. Derudover får de tilmeldte deltagere også en anden oplevelse med hjem. Det er nemlig blevet besluttet at introducere et nyt koncept – en workshop – hvor der for deltagerne bliver mulighed for at diskutere to centrale spørgsmål:
Workshoppen afsluttes med opsamling og vidensdeling baseret på input fra deltagernes gruppedrøftelser. For at sikre deltagerne det bedst mulige udbytte har vi allieret os med erfarne facilitatorer, nemlig Annette Baltzer, Force Technology og Finn Gregersen, E-CIP.
For Danmarks Mejeritekniske Selskab er hele grundidéen, at seminarer og workshops skal være med til at øge udveksling af faglig viden i mejeribranchen ved at skabe en platform, hvor mejerier, forskning, uddannelse m.fl. kan fortælle om deres arbejde.
– Derfor opfordrer vi alle interesserede, uanset deres personlige erfaringer, til at deltage i dette seminar. Det er nemlig med risiko for at blive klogere, lyder det fra Niels Osterland, præsident, Danmarks Mejeritekniske Selskab.
Udover workshoppen vil der være indlæg, der knytter sig til Sinners Circle (temperatur, tid, mekanisk bearbejdning og kemi). Teasere til indlæggene kan læses HER.
Der er allerede nu over 40 tilmeldte til seminaret og workshoppen d. 3. april. Hvis du endnu ikke har tilmeldt dig, kan du nå det endnu. Sidste frist for tilmelding er mandag d. 31. marts.
Du kan læse mere om arrangementet og tilmelde dig her.
Foto: Arkivfoto Mejerimedier