17/06/2025

Tetra Pak åbner nyt udviklingscenter for levnedsmiddelteknik

Pilotanlægget vil både mindske investeringsrisici og hjælpe producenter med hurtigere at nå ud på markedet med højkvalitets, konkurrencedygtige fermenterede produkter

Tetra Pak® New Food Technology Development Centre er åbnet i Karlshamn, Sverige og står klar til at hjælpe producenter af fermenterede fødevarer med at udvikle processerne, definere behovet for udstyr og minimere investeringsrisici. Med skræddersyet støtte fra eksperter får producenter mulighed for at udvikle fermenterede fødevarer fra prototype til produktion.

En stab af højtkvalificerede bio- og fødevareteknologer, laboratorieteknikere og eksperter inden for produktionslinjer samarbejder med fødevareproducenter for at designe, udføre og analysere test, som passer til kundens ønskede produktionsresultat. Dette resulterer i skræddersyede, effektive processer og et produktionslinjedesign, som mindsker omkostningerne og øger potentielle gevinster.

– I en tid hvor andre i branchen skalerer ned, går vi fremad, og Tetra Pak® New Food Technology Development Centre er vores hidtil stærkeste forpligtelse inden for fermenterede fødevarer. Vi tror, at der er behov for udvikle nye fødevarekilder for at kunne forsørge en voksende befolkning. Men vi forstår også, at opskalering af nye fødevarer for mange producenter indebærer at kaste sig ud i det ukendte – og det er netop det, vi er gode, lyder det fra Charles Brand, Vice VD for Processing Solutions & Equipment på Tetra Pak.

Den officielle indvielse fandt sted den 13. juni

Du kan læse hele nyheden her.

Foto: Tetra Pak

mejerimedier.dk

Flere nyheder

Seneste fra mejeriindustrien

Nyhedsbrev

sendt til dig hver uge

Copyright ©
2025
Mejerimedier
CVR: 41896981

Søg

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
kalender
maerkedag
stilling
udgivelse
This is a basic text element.