Thise Mejeri mangler plads, hvilket kalder på en række investeringer i de kommende år, siger direktør Svend Schou Borch til Food Supply.
Efter godt et halvt år i direktørstolen, slår Svend Schou Borch (foto) fast, at de senere års investeringsniveau på ca. 50 mio. kr. årligt vil fortsætte under hans ledelse. Det siger han til FoodSupply som en første indikation på den fem-årige forretningsmodel, som bestyrelse og ledelse er i fuld gang og som ventes færdig en gang i efteråret. Selvom kursen ikke er endelig lagt, står det fast, at der skal investeres betydelige beløb i udviklingen af mejeriet med de 300 medarbejdere og omsætning på 1,4 mia. kr.
– Vi mangler lidt plads. Det er et fælles træk for mange af afdelingerne. Så det er noget af det, vi ser på, siger Svend Schou Borch til Food Supply uden at konkretisere nærmere, hvordan planen lyder.
Se hele artiklen på Food Supply (kræver abonnement):
Foto: Thise Mejeri