Mejeriteknisk Selskab afholder 5. december 2024 seminar med fokus på produktion af gul ost. Her vil fokus være den markedsmæssige situation for segmentet ’gule oste’ og samt et bredt spektrum af indlæg, som har produktionsorienteret fokus på produktion, teknologi og ny viden/research på området. Der vil være indlæg indenfor bakteriofager, syrning og modning, aromadannelse samt krystaldannelse i den gule ost, ligesom sidste nyt om vedr. plantebaserede ostealternativer vil blive belyst.
Udgivelsen, hvor temaet vil være på engelsk, udsendes i et særligt oplag til 600 nordiske mejerier og mejerifolk udover de 1800 danske modtagere (-herunder alle danske mejerier).
Annonce eller redaktionel omtale?
Vi tilbyder følgende muligheder, idet vi er behjælpelige med større artikler eller virksomhedsportrætter:
Forside (178 bred x 100 mm) & virksomhedsportræt (2/2 sider): 15.400 kr.
1/1 side – helsidesannonce (210 bred x 270 mm høj): 15.700 kr.
Bagsideannonce (210 bred x 210 mm høj): 12.700 kr.
½ sides annonce (178 bred x 114 mm høj) + 1½ tekst (fx pressemeddelelse el.lign – ca. 700 ord): 12.400 kr.
½ sides annonce (178 bred x 114 mm høj) + ½ side m tekst (fx pressemeddelelse–ca. 250 ord): 10.400kr.
½ sides annonce (178 bred x 114 mm høj) uden tekstomtale: 6.400 kr.
½ sides tekst/nyhed (ca. 250 ord) 5.400 kr.
¼ sides annonce (178 bred x 55 høj mm) uden supplerende tekstomtale: 4.400 kr.
Alle priser ex. moms.
Deadlines:
Bidrag skal aftales med redaktionen senest 18. november 2024.
Materiale skal være redaktionen i hænde senest 22. november 2024 Udgivelse: 6. december 2024
Download vores app her