Personportræt

Hans Erik Andersen: 40 års jubilæum – og flere år forude

Den 26. maj kan Hans Erik Andersen fejre 40 år i mejeribranchen. Fire årtier med innovation, udvikling, arbejdsglæde – og ikke mindst ost. Det er netop osten, der har været omdrejningspunktet for Hans Erik Andersens karriere og hans nuværende stilling som produktspecialist hos Taulov Mejeri.

En af de største triumfer i Hans Eriks karriere drejer sig også om ost. ” Noget af det, der har gjort særligt indtryk på mig, er, at team Taulov har vundet international food contest i ost,” deler han begejstret. “Det er helt vildt, når nogen anerkender det, man går og laver.”

Ost er Hans Eriks helt store passion. Med en entusiastisk stemme taler han om, hvordan han dagligt nørder og arbejder med recepter for at opnå den perfekte kvalitet og smag.

Et arbejdsliv fyldt med forandring

Selvom Hans Erik har tilbragt de seneste 24 år af sit arbejdsliv på Taulov Mejeri, har han også arbejde på en lang række andre mejerier bag sig. Hans karriere startede på Rejsby Mejeri, hvor han begyndte sin læretid – et valg, der nærmest kom bag på ham selv, da han i lang tid troede, han skulle være tømrer. Men mejeribranchen kaldte, og han har ikke set sig tilbage siden.

I løbet af sit arbejdsliv har Hans Erik oplevet både forandringer i samfundet og i branchen. “Jeg husker tydeligt den konkurrence, der var gennem selskaberne indbyrdes, da jeg startede i branchen,” fortæller han. “Det er lidt anderledes nu, det er ikke internt på hjemmemarkedet mere, som det var dengang.”

Der er især sket en del ændringer, når det kommer til arbejdsmiljø og fødevaresikkerhed. “Udviklingen har løftet arbejdsmiljøet og fødevaresikkerheden helt enormt,” bemærker han.

Verdens bedste job

Netop foranderligheden er noget af det, Hans Erik sætter allermest pris på. Og han understreger tydeligt, at selvom han har været på Taulov Mejeri i mange år, oplever han på ingen måde stilstand. Han har i de seneste 24 år bestredet mange forskellige stillinger og funktioner – og det har været en fornøjelse, siger han.

“Når jeg reflekterer over mine 40 år i mejeribranchen, er det med taknemmelighed og stolthed,” deler Hans Erik. “Det bedste ved mit arbejde er, at der ikke er to dage, der er ens. Jeg siger tit, at jeg har verdens bedste job.”

Og spørger man Hans Erik om, hvad de næste 10 års arbejdsliv byder på, er svaret klart: “De skal tilbringes på Taulov Mejeri,” afslutter han med et smil.

Nyhedsbrev

sendt til dig hver uge

Til dig

hvor end du er

Download vores app her

Copyright ©
2024
Mejerimedier
CVR: 41896981

Søg

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
kalender
maerkedag
stilling
udgivelse
This is a basic text element.