I mejeribranchen nørder man sit fag
Det var et tilfælde, der bragte Ingermarie i berøring med mejeribranchen. Før hun tog uddannelsen som mejeriingeniør, var hun levnedsmiddeltekniker og arbejdede med frugtpreparationer. I den forbindelse arbejdede hun med yoghurt og fik interessen for mejeribranchen.
”Mejeribranchen er noget særligt, fordi der er sådan et tæt sammenhold. Alle har stor stolthed omkring det, de laver og sætter en ære i at kvalitetssikre og udvikle branchen. Her kan man møde andre nørder, der alle brænder for det samme – og det er skønt!” fortæller Ingermarie.
”Til daglig arbejder jeg som Senior Account Manager hos Chr. Hansen. Jeg rejser rundt og besøger skandinaviske mejerier for at vejlede dem i, hvordan de bruger nye bakteriekulturer og dermed sikrer fermenterede produkter af høj kvalitet. Det er et spændende job – og ikke to dage er ens!”
Nyheder serveret på et sølvfad
”Jeg glæder mig altid til at læse Mælkeritidende. Jeg elsker faktisk det blad!” siger Ingermarie begejstret og fortsætter:
”Jeg har læst Mælkeritidende i mange år og plejede faktisk også altid at kigge i Mælkeritidende, inden jeg blev uddannet, for det var et vindue ind til den branche, jeg brænder for. I Mælkeritidende får man alle de vigtigste nyheder serveret på et sølvfad og bliver opdateret på, hvad der sker i branchen.
Bladet indeholder både historie og nostalgi, forskningsartikler og brancherelevante nyheder. Jeg elsker også at kigge billeder igennem fra messer og arrangementer for at se kendte ansigter – branchen er jo så lille, og alle kender hinanden.
Mælkeritidende er et bindeled i branchen og går på tværs af både produktion, uddannelse og leverandører. Alle er repræsenteret, og det er fantastisk med et medie, der er så koncentreret omkring vores fag og det, vi arbejder med til daglig.”
Download vores app her