05/12/2024

Gul ost

Mange mejerier producerer forskellige varianter af gul ost til et marked, som er præget af hård konkurrence og hvor forbrugertrenden er, at de unge vælger den traditionelle skæreost fra og i stigende omfang foretrækker specialoste, hårde gule ost m.v. Seminaret vil indledningsvis beskæftige sig med den markedsmæssige situation for segmentet ’gule oste’ og derudover byder dagen på et bredt spektrum af indlæg, som har produktionsorienteret fokus på produktion, teknologi og ny viden/research på området. Der vil være indlæg indenfor bakteriofager, syrning og modning, aromadannelse samt krystaldannelse i den gule ost, ligesom sidste nyt om vedr. plantebaserede ostealternativer vil blive belyst.

Tilmeld dig allerede i dag her

mejerimedier.dk

Nyhedsbrev

sendt til dig hver uge

Copyright ©
2024
Mejerimedier
CVR: 41896981

Søg

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
kalender
maerkedag
stilling
udgivelse
This is a basic text element.