Dragsbæk med ny organisationsstruktur i 2025
06/03/2025

Dragsbæk får ny struktur og satser på større synlighed

Fødevarekoncernen Dragsbæk, med base i Thisted, introducerer nye divisioner i firmaet, hvor Dragsbæknavnet skal stå tydeligere frem.

  • I 2025 vil vores samarbejdspartnere opleve et rebrandet og mere kollektivt Dragsbæk. Dette vil ikke kun skabe en mere sammenhængende kundeoplevelse for vores partnere – det vil også realisere og synliggøre Dragsbæk-selskabernes synergier og kvaliteter på tværs. Sådan skriver Dragsbæk på sin LinkedIn profil.

En artikel i FødevareWatch uddyber organisationsændringerne, der allerede er trådt i kraft.

  • Vi gennemfører ændringer i organisationsstrukturen og på sigt juridiske organisationsændringer, da vi ønsker at styrke samt fremhæve synergierne på tværs af interne strukturer, styrke kundefokus og -oplevelse, og ikke mindst skabe grobund for mersalg på tværs af vores efterhånden indholdsrige produktportefølje, skriver adm. direktør Christian Munk til FødevareWatch.

Dragsbæk, der har mere end 100 år på bagen som margarinefabrik, er ejet af Orklakoncernen. Dragsbæk er i dag meget mere end margarine og råder over selskaber som Naturli, Grønvang Food, Ismejeriet Thy og Scandinavian Retail Food.

Fremover skal Dragsbæk-navnet træde mere frem, og man samler alle aktiviteter i fem divisioner. Fremover hedder organiseringen Dragsbæk Foods, Dragsbæk Beverage & Nutrition, Dragsbæk lce Cream & Desserts, Dragsbæk Trading og Dragsbæk Iceland.

Koncernen omsætter for op mod 2 mia. kr. på produktionen af fedtstoffer, is, margarine og en lang række plantebaserede produkter til mere end 40 markeder.

Læs mere om Dragsbæks nye organisationsstruktur (For abonnenter)

Foto: Dragsbæk

mejerimedier.dk

Flere nyheder

Seneste fra mejeriindustrien

Nyhedsbrev

sendt til dig hver uge

Copyright ©
2025
Mejerimedier
CVR: 41896981

Søg

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
kalender
maerkedag
stilling
udgivelse
This is a basic text element.