Den eventbårne messe for fødevarebranchen, Madværkstedet
07/03/2025

Mejeriforeningen vil inspirere ved stor mad-event

Mejeriforeningen er klar med to gratis sessioner om ost og hytteost på Madværkstedet i København 11. marts.

Madværkstedet er en eventbåren messe for fødevarebranchen, hvor både de førende leverandører såvel som nye startups er repræsenteret. På messen kan de besøgende opleve, arbejde med og deltage i forskellige events med udstillernes produkter som omdrejningspunkt. 

Mejeriforeningen har sammen med kok og iværksætter Christian Bøjlund, to sessioner i Showkøkkenet på Madværkstedet. Her giver Merete Myrup, ernæringschef hos Mejeriforeningen og Katrine Langvad, chefkonsulent hos Landbrug & Fødevarer sammen med kokken Christian Bøjlund, indsigt i, hvordan grønne måltider kan tilføres smag , næringsværdi og tekstur med mejeriprodukter. 

Overskriften for sessionerne er hhv.:

’Ost giver smag til grønne rette’ og ’Hytteost: Den perfekte ingrediens til dine grønne rette’.

  • Mejeriprodukter kan hjælpe forbrugere med at få flere grøntsager og bælgfrugter på tallerkenen. Mange synes det er svært med nye grønne retter, men ved at tilføje en mindre mængde lagret ost, får retterne både tekstur og smag – og vigtige næringsstoffer. Lagret ost kan give den smag af umami, som mange kan savne i en grønsagsret, siger Merete Myrup, ernæringschef hos Mejeriforeningen.

Madværkstedet finder sted den 11.-12. marts 2025 i Lokomotivværkstedet i København.

Læs mere om Mejeriforeningens deltagelse og Madværkstedet

Foto: Madværkstedet 2024, Tony Broechner

mejerimedier.dk

Flere nyheder

Seneste fra mejeriindustrien

Nyhedsbrev

sendt til dig hver uge

Copyright ©
2025
Mejerimedier
CVR: 41896981

Søg

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
kalender
maerkedag
stilling
udgivelse
This is a basic text element.