Mejeriforeningen er klar med to gratis sessioner om ost og hytteost på Madværkstedet i København 11. marts.
Madværkstedet er en eventbåren messe for fødevarebranchen, hvor både de førende leverandører såvel som nye startups er repræsenteret. På messen kan de besøgende opleve, arbejde med og deltage i forskellige events med udstillernes produkter som omdrejningspunkt.
Mejeriforeningen har sammen med kok og iværksætter Christian Bøjlund, to sessioner i Showkøkkenet på Madværkstedet. Her giver Merete Myrup, ernæringschef hos Mejeriforeningen og Katrine Langvad, chefkonsulent hos Landbrug & Fødevarer sammen med kokken Christian Bøjlund, indsigt i, hvordan grønne måltider kan tilføres smag , næringsværdi og tekstur med mejeriprodukter.
Overskriften for sessionerne er hhv.:
’Ost giver smag til grønne rette’ og ’Hytteost: Den perfekte ingrediens til dine grønne rette’.
Madværkstedet finder sted den 11.-12. marts 2025 i Lokomotivværkstedet i København.
Læs mere om Mejeriforeningens deltagelse og Madværkstedet
Foto: Madværkstedet 2024, Tony Broechner