Mejeribrugets Dag er et unikt mødested, hvor nyheder og erfaringer udveksles mellem mejerifolk samtidig med, at den nyeste forskning bringes til torvs. Det er muligt at sikre sig en billet til nedsat pris (early bird) inden den 7. februar.
Den 12. marts kl. 9.30 åbner Mejeribrugets Dag dørene til et spændende program i MCH Messecenter Herning. Dagen byder på dybdegående indsigt i, hvordan den nyeste forskning indenfor mælkeråvaren, teknologi, fødevaresikkerhed og mejeriprodukter omsættes til praktisk anvendelse i produktionen.
Deltagerne kan se frem til at møde udviklingschef Bjarne Futtrup Andersen, som vil præsentere sessionen “Saltlagens forunderlige verden” og dele erfaringer fra udviklingsprocessen af saltlagen på Them Mejeri. Derudover vil Principal Application Specialist Kirsten Lauridsen fra IFF og Professor Susanne Knøchel fra Københavns Universitet diskutere, om planter og mejeri kan styrke hinanden.
Inden det faglige program afsluttes, vil professor Lotte Bach Larsen og lektor Nina Aagaard Poulsen fra Aarhus Universitet kigge ind i fremtiden under titlen “Mælk nu og i fremtiden”, og der lægges op til debat med tidligere mejerichef på Thise Mejeri, Poul Pedersen ved roret.
Dagen byder også på mange smagsoplevelser i en “go-to-milk-bar” med et bredt sortiment, et spændende ostebord, og smagning af hytteost, hvor sidstnævnte har fået nyt fokus i den offentlige debat. Der vil være tid til dialog med branchens leverandører og rig mulighed for at netværke i pauserne. Dagen afsluttes med en middag for dem, der ønsker at fortsætte netværket under mere uformelle former.
Læs mere om dagen HER
Foto: MejeriForum/Mejerimedier – Fotograf LW