Advertisement

Udgivet 16.04.2024
Del på

Arla Foods Ingredients klar med energikoncept til gamere

15 gram protein, forgrende aminosyrer og række vigtige vitaminer erstatter sukker og smagsstoffer i PROGAMER, som AFI nu tilbyder læskedriksproducenter med start i Sydamerika.

Arla Foods Ingredients lancerer nu et højprotein-koncept til gamere. Konceptet, kaldet ‘PROGAMER’, er en drikkeklar sportsdrik designet til e-sportsentusiaster, der vil optimere både sundhed og spilpræstation. Det skriver Arla Foods Ingredients i en pressemeddelelse.

Konceptet er baseret på energifremmende ingredienser kombineret med valleproteinisolatet Lacprodan® SP-9213, som giver en forfriskende smag og er rig på essentielle og forgrenede aminosyrer.

Arla Foods Ingredients vil præsentere ‘PROGAMER’-konceptet på NIS (Nutri Ingredients Summit) i São Paulo, Brasilien, den 23. og 24. april. Her vil man forklare producenter af sportsdrikke om det voksende behov for e-sports ernæringsprodukter på det latinamerikanske marked – med reference til, at over halvdelen af brasilianske gamere  spiller mere end 20 timer om ugen.

Cido Silveira, Arla Foods Ingredients Marketing & Business Development Manager – AFI Sydamerika, siger:

- Der er en stereotyp af gamere, der fråser i usunde snacks og energidrikke. Men en ny, ernæringsfokuseret generation er ved at dukke op med ønske om at opretholde energi- og koncentrationsniveau over maratonsessioner kombineret med de mange fordele, som højproteinprodukter tilbyder. PROGAMER giver producenter mulighed for at formulere unikke, forfriskende, klare, proteinrige løsninger for gamere, der ønsker mere fra deres energidrikke, lyder det i pressemeddelelsen.

Protein spiller en afgørende rolle for den generelle sundhed, idet det understøtter muskelvækst, reparation og den samlede kropsfunktion. Forskning har også vist, at indtagelse af essentielle aminosyrer fører til forbedringer i opmærksomhed og kognitiv fleksibilitet. En undersøgelse af e-sportsatleter viste desuden, at tilstrækkelig proteinindtagelse er forbundet med forbedret kognitiv præstation i spil.

En 310 ml dåse af ‘PROGAMER’-drikkekonceptet indeholder 15 g protein, herunder 3767 mg forgrenede aminosyrer. Den indeholder også taurin, magnesium, zink, koffein og vitaminerne A, B3, B6 og B12 for at understøtte essentielle behov hos gamere som koncentration og syn. Desuden er konceptet fri for sukker, fedt og laktose og indeholder kun 60 kilokalorier per dåse.

Læs hele pressemeddelelsen HER

 

Kalender

28/05/2024
Arla Korsvej Mejeri
06/06/2024
FOSS i Hillerød

Mærkedage

19/05/2024
70 år
19/05/2024
60 år
20/05/2024
80 år
21/05/2024
60 år
23/05/2024
95 år

Stillinger

Palsgaard: Application Technician – Dairy & Ice-Cream
The headquarters in Juelsminde offers exciting challenges to a new colleague with competencies in dairy and ice cream production.
Mejerist søges til Osteriet på Thise Mejeri
Du vil indgå i et produktionsteam med dygtige og passionerede kollegaer, og hvor vi hjælpes ad med opgaverne. 
Tetra Pak is looking for new graduates
Tetra Pak is looking for highly motivated new graduates for the Future Talent Programme.