Mejeriernes gourmetpris 2024 lige om hjørnet
Dommerholdet er sat og parat til at bruge alle sanser til at vurdere de 54 produkter, der er er tilmeldt konkurrencen om Gourmetprisen 2024. Produkterne fordeler sig på fem kategorier: Hård ost, blød ost, smør, konsummælksprodukter og is. Vinderne offentliggøres den 16. maj på mejeri.dk.
Årets dommerhold består af restaurantchef Joachim Jæger, À Terre i København, konditor og chefredaktør Mika Wulf, Lækkerier, madskribent Rasmus Palsgård, Feinsmeckeren og ostekommunikatør Camilla Bojsen-Møller, Ostesnak.
Bag prisen står Mejeriforeningen og teamleder i foreningen Pia Damgaard Bech panelet som ’meget kompetent og passioneret’.
Den første Gourmetkonkurrence blev afholdt i 2003. Mange af vinderprodukterne blevet klassikere. Det gælder f.eks. produkter som Hø-ost og biodynamisk hø-mælk fra Naturmælk.
Direktør Leif Friis Jørgensen, Naturmælk, siger til Mejeri.dk:
- Det øger helt klart kendskabet til vinderproduktet og internt på mejeriet giver det noget stolthed blandt medarbejderne. I et lidt større perspektiv er jeg overbevist om, at Gourmetprisen med til at løfte hele mejerikategorien, fordi den fokuserer på positive værdier som kvalitet, smag og originalitet.
Læs mere på mejeri.dk HER
Kalender
- 1 af 5
- næste ›
Mærkedage
- 1 af 4
- næste ›