![](https://mejerimedier.dk/sites/default/files/billeder/nyheder/21_fermentering.jpg)
Sidste udkald for tilmelding til seminar om fermentering
Mejeriteknisk Selskab er i næste uge klar med seminaret ’Fermentation and fermented dairy products’, som afholdes torsdag d. 30. maj på Hotel Legoland i Billund. Interessen er pæn med 50 tilmeldte, og der er fortsat mulighed for at tilmelde sig.
Programmet tager afsæt i, at mejeriverdenen i dag rummer en bred vifte af fermenterede produkter og mejerialternativer, som er baseret på forskellige kulturer, kombination af forskellige kulturtyper og enzymer, hvilket bl.a. indgår i oplæg fra Henrik Siegumfelt, associeret professor ved KU Science. Endvidere også flere præsentationer om præcisionsfermentering, her iblandt Application Manager – Biotechnology Morten Holm Christensen fra GEA.
Seminaret foregår på engelsk.
Læs mere om seminaret og tilmelding: Mejeriteknisk Selskab | The prospectives of the fermentation process
Kalender
- 1 af 4
- næste ›
Mærkedage
- 1 af 2
- næste ›