Advertisement

Udgivet 24.05.2024
Del på

Sidste udkald for tilmelding til seminar om fermentering

Mejeriteknisk Selskab afholder torsdag d. 30. maj seminaret ’Fermentation and fermented dairy products’. Tilmelding senest mandag kl. 12.

Mejeriteknisk Selskab er i næste uge klar med seminaret ’Fermentation and fermented dairy products’, som afholdes torsdag d. 30. maj på Hotel Legoland i Billund. Interessen er pæn med 50 tilmeldte, og der er fortsat mulighed for at tilmelde sig.

Programmet tager afsæt i, at mejeriverdenen i dag rummer en bred vifte af fermenterede produkter og mejerialternativer, som er baseret på forskellige kulturer, kombination af forskellige kulturtyper og enzymer, hvilket bl.a. indgår i oplæg fra Henrik Siegumfelt, associeret professor ved KU Science. Endvidere også flere præsentationer om præcisionsfermentering, her iblandt Application Manager – Biotechnology Morten Holm Christensen fra GEA.

Seminaret foregår på engelsk.

Læs mere om seminaret og tilmelding: Mejeriteknisk Selskab | The prospectives of the fermentation process

Mærkedage

19/06/2024
60 år
20/06/2024
75 år
22/06/2024
60 år
24/06/2024
60 år
25/06/2024
60 år

Stillinger

Palsgaard: Application Technician – Dairy & Ice-Cream
The headquarters in Juelsminde offers exciting challenges to a new colleague with competencies in dairy and ice cream production.
Mejerist søges til Osteriet på Thise Mejeri
Du vil indgå i et produktionsteam med dygtige og passionerede kollegaer, og hvor vi hjælpes ad med opgaverne. 
Tetra Pak is looking for new graduates
Tetra Pak is looking for highly motivated new graduates for the Future Talent Programme.